Зателефонувати Особистий кабінет товар(ів)
Інтернет-магазин Marketnet
Код товару: 00000003351

3G GSM модем Vodafone K4510 (Київстар, Vodafone, Lifecell)

3G GSM модем Vodafone K4510 (Київстар, Vodafone, Lifecell)
Готовий до відправки
Готовий до відправки 1109

1 109 грн

Придбайте з цим товаром:
Портативні зарядні пристрої Power Bank:
Мережеве обладнання 3G/4G/GPS:
Доставка:
Нова Пошта Відділення
1-3 днів (Уточнюйте у продавця)
Кур'єром "Нова пошта"
2-3 днів (Уточнюйте у продавця)
Укрпошта Відділення
3-5 днів (Уточнюйте у продавця)
Самовивiз:
м. Київ, пр. Перемоги 20 м. Запоріжжя, вул. Інженерна 1, офіс 507
(5 поверх)
Огляд 3G GSM модем Vodafone K4510 (Київстар, Vodafone, Lifecell)
Бренд: Vodafone

3G модем Huawei K4510 – це швидкий модем, що забезпечує швидкість з'єднання до 28,8 Мбіт/сек. Девайс функціонує у стандарті GSM та взаємодіє з будь-яким мобільним оператором України. Даний аспект дуже зручний для тих користувачів, які використовують модем не тільки в межах міста, але часто і переміщуються по країні: якщо сигнал вибраного оператора у певній області слабкий, можна скористатися послугами іншого оператора, просто змінивши сім-карту.


Швидкість

Завдяки функціонуванню модему в стандарті GSM користувач має можливість користуватися послугою будь-якого мобільного оператора в Україні, підібравши для себе найбільш оптимальний тарифний план. Ця умова особливо зручна для тих, хто часто подорожує країною, і чия сфера діяльності пов'язана з відрядженнями. Залежно від наявності/відсутності покриття одного з провайдерів на певній території завжди можна вставити іншу SIM картку та перейти на іншого оператора.

Частоти та діапазони

  • 3G: UMTS/HSDPA/HSPA+ 2100 МГц.

Роз'єм для зовнішньої антени

Максимальна швидкість девайсу становить 28,8 Мбіт/с, але цього показника можна досягти, тільки якщо базові станції обраного оператора знаходяться не надто віддалено, наприклад, якщо серфінг в інтернеті здійснюється в міських умовах. Однак, якщо абонент планує виїжджати в область, де покриття є слабшим, тобто надійне рішення – підключення зовнішньої антени. Модем оснащений виходом під зовнішню антену, що дозволяє залишатися на зв'язку в будь-якій точці України, навіть якщо навколо безліч бетонних будівель або користувач знаходиться в горах.

Додаткові характеристики

Модем Vodafone K4510 покликаний виконувати не тільки свою пряму функцію, але й служить знімним носієм. Виробник створив модель нового покоління, враховуючи важливу деталь – зберігання потрібних файлів на карті MicroSD, яку завжди можна носити з собою. Таким чином, в одному пристрої гармонійно вміщено 2 різні гаджети.


Показати бiльше Показати менше
Характеристики
Максимальна швидкість 3G (Мбіт/с)
28.8
Підтримка стандартів
GPRS, EDGE, HSDPA, UMTS, HSPA, HSPA+
Гарантія
12 місяців
Слот для картки пам'яті
Так
Антенний вихід
Так
Країна виробник
Китай
Частоти 3G (МГц)
2100

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!