Зателефонувати Особистий кабінет товар(ів)
Інтернет-магазин Marketnet

Огляд 4G LTE Wi-Fi роутеру Novatel MiFi 7000

  • Огляд 4G LTE Wi-Fi роутеру Novatel MiFi 7000

4G LTE Wi-Fi роутер Novatel MiFi 7000 – це портативний пристрій, який забезпечує роботу інтернету в автономному режимі. Цей Wi-Fi роутер, як і більшість його аналогів від різних брендів, працює без проводів і дає змогу встановити інтернет-з’єднання там, де немає технічної можливості підключення стаціонарного інтернету. 

Варто відзначити, що поява такого типу роутерів користується великим попитом всюди, а не тільки за містом. Адже навіть у квартирі великого міста значно простіше встановити такий пристрій – це виключить необхідність робити отвори в стінах і ніяк не зруйнує вже зроблений ремонт.

А ще компактний роутер Novatel MiFi 7000 можна всюди брати з собою. 

Форм-фактор 4G роутеру Novatel MiFi 7000

Корпус пристрою виконано з міцного пластику, він легкий та не займає багато місця. За параметрами 110 x 68 x 18 мм, Novatel MiFi 7000 повністю підходить під класифікацію «кишенькові роутери». Для зручності у користуванні, роутер оснащено кольоровим TFT-дисплеєм у 2,4 дюйми. Завдяки дисплею користувач має змогу контролювати важливі показники, такі як рівень заряду та якість мережі. А також можна перевірити кількість підключень. Найголовніше у наявності дисплею – можливість здійснити налаштування. 



Підтримка частот та робота у 4G LTE Cat. 9

Більшість 4G Wi-Fi роутерів працюють на стандартній швидкості – до 150 Мбіт/с на завантаження даних. Але Novatel MiFi 7000 відрізняється від інших, його показник становить – до 450 Мбіт/с. Підтримка модернізованої категорії LTE (Cat. 9) значно збільшує швидкісні можливості портативного роутера. Як результат, користувач може виконувати будь-які задачі в інтернеті без обмежень, а сайти взагалі відкриваються з блискавичною швидкістю та не виснуть.

Визначна перевага Novatel MiFi 7000 – підтримка усіх відомих частот 4G в Україні. А саме: 900 МГц, 1800 МГц та 2600 МГц. У «Band» це 8, 3, 7.

Крім того, даний роутер відмінно працює і за кордоном з більшістю місцевих мобільних операторів. Тож, перерахуємо всі працюючі Bands:

  • 4G LTE – B1 / B2 / B3 / B4 / B5 / B7 / B12 / B13 / B17 / B20 / B28 / B29;
  • 3G HSPA+, / UMTS – B1 / B2 / B5 / B8;
  • 2G GPRS/EDGE: B2 / B3 / B5 / B8. 

Варто відзначити, що Wi-Fi Novatel MiFi 7000 працює і у попередніх стандартах зв’язку – 3G та навіть 2G. Якщо зв’язок 2G не підійде для повноцінної роботи в інтернеті, то 3G видає доволі непогану швидкість – до 42 Мбіт/с та дає змогу комфортної роботи у мережі, якщо покриття 4G на певній території недоступне.

Технологія MiMo 2x2 / Антенні виходи

Так, ці два терміни пов’язані між собою в даному випадку. Наявність 2-х (TS-9) антенних виходів дозволяє під’єднати дві стандартні антени або одну антену MiMO. За можливістю рекомендуємо обрати антену MiMO, оскільки вона потужніше за класичну та здатна посилювати сигнал у декілька разів, тим самим збільшуючи швидкість 4G роутера.


Для підключення антени до роутера знадобиться адаптер (в данному випадку 2x TS-9), кабелі необхідної довжини та сама антена. Встановлення безпосередньої антени відбувається, в залежності від її типу. Зазвичай дії щодо встановлення описані в інструкції до антени.

Приклад 4G антени MiMO з необхідною комплектацією

Це комплект панельної 4.5G LTE антени MIMO ASPOR T800 (900/1700-2700 МГц) 18 дБ, який також можна придбати на нашому сайті.


Технологія Wi-Fi

4g роутер Novatel MiFi 7000 є двохдіапазонним – працює у діапазонах Wi-Fi 2,5 та 5 ГГц та підтримує стандарти IEEE 802.11 b/g/a/n/ac. 

Пристрій має вбудований модем, який приймає сигнал мережі мобільного оператора та роздає його по Wi-Fi на інші пристрої. В даному випадку максимальна кількість користувачів – 15. Бездротовий сигнал розповсюджується на відстань до 15 метрів від точки доступу. І це за бедротовим сигналом. Також можна під’єднатися напряму – 1 пристрій через роз’єм micro usb. 


Інші відомості про роутер 

4G роутер Novatel MiFi 7000 працює з більшістю мобільних операторів. В Україні це Київстар, Vodafone та Lifecell. Для початку роботи з пристроєм треба встановити картку оператора у спеціальний слот, а також обрати бажаний для себе тариф. 

Отже, роутер Novatel MiFi 7000 – відмінне компактне обладнання для інтернету як для користування в місті, так і для заміських населених пунктів. При правильному підборі комплектуючих, даний пристрій забезпечить вас якісним, стабільним зв’язком навіть у найвіддаленіших від базових станцій оператора місцях. 



2023-06-29 16:33:33
0
354

Коментарі:

Увага: HTML символи заборонені!